KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

PREZES PZPS JACEK KASPRZYK W SMS W SPALE

Prezes Polskiego Związku Piłki Siatkowej Jacek Kasprzyk gościł w Szkole Mistrzostwa Sportowego Polskiego Związku Piłki Siatkowej w Spale. Prezes spotkał się z uczennicami i uczniami klas 2 i 3 po gimnazjum w przerwie pomiędzy zdalną nauką, a treningiem ( uczniowie klas po SP grają obecnie w wojewódzkich finałach...

Witamy kolejnego ucznia

Dwa tygodnie temu do grona uczniów Niepublicznego Liceum Ogólnokształcącego Szkoły Mistrzostwa Sportowego Polskiego Związku Piłki Siatkowej dołączył Jakub Serewis. Pochodzący z Włocławka 15-latek jest zawodnikiem BKS Chemik Bydgoszcz. Grający na pozycji przyjmującego Kuba, wzmocnił już drużynę SMS PZPS ...

Podsumowanie I semestru

Najlepsi uczniowie  NLO SMS PZPS Spała  w I semestrze !!!! Zakończyliśmy I semestr nauki w roku szkolnym 2020/2021! Nie był to zwyczajny semestr, było nam wszystkim dużo trudniej niż zwykle. Cieszymy się bardzo, że spora grupa naszych uczniów osiągnęła bardzo dobre wyniki w nauce, wspaniałe o...

Wyróżnienia zawodników

Z ogromną przyjemnością informujemy, że uczniowie NLO SMS PZPS Spała  nie tylko wspaniale grają i się uczą, ale także otrzymują nagrody !!!! Mimo wyjątkowo trudnego roku dla świata sportu kilka samorządów doceniło i uhonorowało nagrodami najlepszych swoich sportowców. Nagrodę Prezydenta Skarży...

Stypendia dla najlepszych !!!

Mamy zaszczyt i wielką przyjemność poinformować, że uczennice NLO SMS PZPS Spała : Zuzanna Bielak z klasy III G oraz Małgorzata Ciężkowska z klasy II SP, zostały laureatkami stypendium Prezesa Rady Ministrów w roku szkolnym 2020/2021. Ze względu na wprowadzone na obszarze całego kraju obostrzenia w związku z...

Nowy Rok w nowymi celami, prezentami i życzeniami !!!

Uczennice i uczniowie NLO SMS PZPS Spała  od 4 stycznia już intensywnie trenują. Sztaby szkoleniowe oraz młodzież określiły cele na ten rok i konsekwentnie jej realizują. Wkraczając w nowy rok młodzież otrzymała od Darczyńcy - pasjonata siatkówki i Przyjaciela szkoły - praktyczne upominki: personaliz...

Życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia

Drodzy Uczniowie, Szanowni Rodzice, Przyjaciele i Sympatycy Szkoły ! Pragniemy się z Wami wszystkimi podzielić opłatkiem i złożyć świąteczne życzenia. Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzymy Wam, by upłynęły one w zdrowiu, szczęściu, wśród bliskich i kochanych osób, w atmosferze wzajemnego zroz...

TURNIEJ SIATKÓWKI PLAŻOWEJ ODWOŁANY !!!

W związku z utrzymującą się sytuacją epidemiczną i obostrzeniami związanymi z COVID – 19, informujemy, że nie odbędzię się zaplanowany na 13 grudnia br. Turniej siatkówki plażowej. O ewentualnych nowym terminie w/w imprezy będziemy Państwa informować na bieżąco. Mamy nadzieję, że w nowym roku będzimy...

Jesteśmy w sieci

Z przyjemnością informujemy, że od tego tygodnia nasza szkoła została podłączona do Ogólnopolskiej Sieci Edukacyjnej (OSE)(światłowód). !!! Operator OSE zapewnił NLO SMS PZPS Spała usługę dostępu do szerokopasmowego Internetu o bardzo wysokiej symetrycznej przepustowości do 80 Mb/s. Sie...

Zaproszenie na turniej siatkówki plażowej o Puchar Dyrektora NLO SMS PZPS w Spale.

Zaproszenie na turniej siatkówki plażowej. CEL - propagowanie aktywnego wypoczynku - popularyzacja siatkówki plażowej   ORGANIZATOR - COS OPO Spała  i NLO SMS PZPS w Spale.   TERMIN I MIEJSCE 13.12.2020 r. (niedziela) - turniej jednodniowy Odprawa techniczna 8:30 Po...