KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Wygrywamy Turniej półfinałowy o awans do 1 ligi !!!

Pokonujemy kolejno Spartę Grodzisk Mazowiecki, WKS Wieluń i Legię Warszawa - wszystkie spotkania po 3:1. BRAWO DRUŻYNA, BRAWO NLO SMS PZPS Spała !!! W wygranym turnieju w Grodzisku Mazowieckim grali : Gaweł Jakub Hawryluk Kuba Kędzierski Maksym Kubicki Kajetan Kufka Mateusz Olszewski Jakub Rata...

ZAPRASZAMY OŚMIOKLASISTÓW DO KLAS SIATKÓWKI PLAŻOWEJ

NLO SMS PZPS w Spale jest miejscem skupiającym młodzież mającą ogromne zamiłowanie i pasję do siatkówki , ukierunkowanym na umożliwienie godzenia zajęć sportowych z zajęciami edukacyjnymi. Celem szkoły jest umożliwienie uzdolnionej sportowo młodzieży, wszechstronnego i harmonijnego rozwoju oraz zapewnienie jej m...

BARDZO SYMPATYCZNY PREZENT ŚWIĄTECZNY !!!

BARDZO SYMPATYCZNY PREZENT ŚWIĄTECZNY !!!   WSPOMINAMY APEL ZE ZŁOTYMI MEDALISTAMI EEVZA 2021 U- 17 W marcowe popołudnie, po powrocie uczniów z rozgrywek krajowych, odbyło się uroczyste spotkanie związane z powitaniem złotych medalistów Mistrzostw EEVZA 2021 w kategorii U- 17 w siatków...

WESOŁEGO ALLELUJA !!!

Z okazji zbliżających się Świąt, wszystkim uczniom i rodzicom, nauczycielom, pracownikom oraz fanom Naszej Szkoły i strony, życzymy zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w rodzinnym gronie . WESOŁEGO ALLELUJA !!!  ...

GRATULACJE DLA NAJMŁODSZEJ DRUŻYNY SMS PZPS SPAŁA

W sobotę 21 marca br. drużyna SMS III PZPS Spała rozegrała ostatnie spotkanie w III Lidze pilki siatkowej ,pokonując Volley Team Żychlin 3:0. Tym zwycięstwem przypieczętowaliśmy  bezpalecyjne triumf w lidze. Dzisiaj odbyło się wręczenie pucharu  Łódzki Związek Piłki Siatkowej , dyplomu i medali za...

Spała jak Gran Canaria

Spała jak Gran Canaria czyli pierwsze w sezonie zajęcia siatkówki na plaży. Pracownicy   COS OPO Spała  mają ogromne wyczucie w przewidywaniu pogody . Przygotowali już wszystkie boiska do siatkówki plażowej, a kadra kobiet skorzytała z tej okazji . Z kadrowiczkami ćwiczy nasza Melania Mar...

Kolejne sukcesy naszych uczniów

Kolejnych 13 uczniów NLO SMS PZPS Spała melduje się w półfinałach Mistrzostw Polski Juniorów młodszych !!! W tym tygodniu zakończyły się mecze 1/4 finałów Mistrzostw Polski juniorów młodszych w siatkówce. Ogromnie cieszymy się z postawy jaką zaprezentowali na parkietach ucz...

HISTORIA IGRZYSK OLIMPIJSKICH

Pod takim tytułem w spalskiej Szkole Mistrzostwa Sportowego zorganizowano konkurs wiedzy dla uczniów, nad którym patronat objął Poseł do Parlamentu Europejskiego dr Jacek Saryusz Wolski. Konkurs sprawdzał wiedzę z chronologii igrzysk, symboli ruchu olimpijskiego, znajomości najsłynniejszych olimpijczyk&...

Nietypowa lekcja chemii

W dniu 16 marca 2021r w ramach lekcji chemii, uczniowie klas I SP i II SP uczestniczyli on-line w wykładzie popularno - naukowym, pt: " Czy wiesz czym oddychasz?" organizowanym przez Wydział Chemii Uniwersytetu Jagiellońskiego w ramach cyklu "Chemia niejedno ma imię". Wykład prowadziła dr Beata Kultys, wykładowca w/w U...

Prezes PZPS i Dyrektor Pionu Sportu i Szkolenia PZPS z wizytą w NLO SMS PZPS Spała

Jednym z pierwszych działań nominowanego na początku marca na stanowisko Dyrektora Pionu Sportu i Szkolenia PZPS Krzysztofa Felczaka była wizyta w Szkole Mistrzostwa Sportowego PZPS w Spale. Podczas spotkania z dyrekcją szkoły i sztabami szkoleniowymi reprezentacji siatkówki halowej i plażowej dyrektor Felczak p...

Wygrywamy Turniej półfinałowy o awans do 1 ligi !!!

Pokonujemy kolejno Spartę Grodzisk Mazowiecki, WKS Wieluń i Legię Warszawa - wszystkie spotkania po 3:1.

BRAWO DRUŻYNA, BRAWO NLO SMS PZPS Spała !!!

W wygranym turnieju w Grodzisku Mazowieckim grali :
Gaweł Jakub
Hawryluk Kuba
Kędzierski Maksym
Kubicki Kajetan
Kufka Mateusz
Olszewski Jakub
Ratajewski Kacper
Śliwka Piotr
Majchrzak Jakub
Borkowski Mateusz
Dulski Dawid
Gniecki Igor
Markiewicz Adrian
Tataruch Mikołaj
Sztab :
Sebastian Pawlik - Trener Główny
Bąkiewicz Michał
Nalepka Kamil
Wątorek Tomasz
Pilecki Marcin
Tataradziński Piotr
źródło/ Legia.net autor : Ana Okolus