KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Sezon startów międzynarodowych oraz krajowych siatkarek i siatkarzy plażowych NLO SMS PZPS w Spale nieubłaganie zbliża się do końca

Nie tak dawno Dyrektor szkoły Jacek Matyszewski wraz z Dyrektorem ds siatkówki plażowej Łukaszem Fijałkiem postanowili podsumować wszystkie starty reprezentantów Polski - uczniów spalskiej szkoły na europejskich czempionatach.
Dyrektorzy pogratulowali zawodniczkom, zawodnikom za udane starty i wysokie miejsca podczas Mistrzostw Europy :
- U 20 w Brnie ( Zuzanna Bielak/Aleksandra Chudzik i Jakub Kurowski )
- U 18 w Izmirze ( Julia Kielak/Maja Kruczek 5 para Europie, Melania Marcinowska/Małgorzata Ciężkowska oraz
Aleksander Czachorowski/Filip Lejawa )
- U 22 w Izmirze ( Melania Marcinowska/Julia Kielak i Jakub Kurowski ) .
Podkreślono ogromną pracę zawodników i sztabu , zaangażowanie i duży progres sportowy całej spalskiej grupy siatkówki plażowej. Podziękowano trenerom : Rafałowi Szternelowi , Tomaszowi Sińczakowi , Damianowi Kostrzewie , Sebastianowi Kaczmarkowi , Łukaszowi Kisielińskiemu i fizoterapeucie Krzysztofowi Białasowi.
Tegoroczne starty pokazały, że w naszych sportowcach drzemie ogromny potencjał. Cieszą także sukcesy naszych absolwentów. Pamiątkowe postery z udziału młodzieży i trenerów w mistrzowskich imprezach będą zdobić piekną halę do gier plażowych w COS OPO w Spale.